maandag 1 september 2014

Onze fijne eerste schooldag!

Wat is het hier een hele tijd stil geweest... Allemaal konden we genieten van welverdiende vakantie.
Maar nu is de tijd weer aangebroken om samen met de juffen, meesters, vrienden en vriendinnen spannende uitdagingen aan te gaan, nieuwe leerstof te leren,... En dat begon meteen deze ochtend bij ons op school!

Aan onze schoolpoort hingen allemaal ballonnen en onze rode loper lag uit voor onze toch wel heel speciale gasten... Onze allerliefste leerlingen...
De school was klaar om iedereen te ontvangen, zowel groot als klein. Want onze mama's en papa's konden genieten van een lekker kopje koffie wanneer wij elkaar allemaal konden terugzien.

Nadat meneer de directeur onze juffen had komen voorstellen, zijn we begonnen met het spel 'Waar is Vippie?' dit deden we met de hele school. Onze kinderen moest op het schooldomein zoeken naar kaartjes waarop ogen stonden van onze juffen/meesters. Aan de hand hiervan kregen ze puzzelstukjes die uiteindelijk een schatkaart werden, waardoor we Vippie konden vinden.
Wanneer we Vippie hadden gevonden, kregen we een bonnetje wat later op de dag een leuke verrassing zou worden...

Nadat het spel gedaan was, gingen we allemaal terug even naar de klas waar we konden kennis maken met elkaar en met onze nieuwe juf. We konden een kijkje nemen in de nieuwe boeken en werkschriften. Maar ook ons nieuw klaslokaal werd flink onderzocht.

De dag sloten we af samen met Deci en Bell. Zij leerden ons een nieuwe schooldans aan en tot slot kregen we onze verrassing. Iedereen kreeg een lekker stukje cake!

 Wij vonden het alvast een super leuke eerste schooldag... Hopelijk jullie ook! 
Op naar de volgende leuke dagen die ons nog te wachten staan!










Geen opmerkingen:

Een reactie posten